HETOX KFT.

KÁRTEVŐMENTESÍTŐ

Tel.: 06-20/971-51-81 Heves térség | 06-20/263-55-41 Eger térség | Mail: kartevo@outlook.hu


Szolgáltatásaink

 

Az egészségügyi és egyéb kártevők - rovarok és egyéb ízeltlábúak, rágcsálók - elleni védekezésben a szakvállalatoknak nagy jelentőségük van, mivel a saját kezelésben végzett irtási munkák gyakran szakszerűtlenek, így nem érik el a megfelelő hatást.

Fontos tudni, hogy megfelelő jogszabályok rendelkeznek az egészségügyi szempontból káros rovarok és rágcsálók elleni védekezésről. Preventív jelleggel kötelezővé is teszi, ott ahol a folyó munkák, és az épület használatának jellege miatt fokozott mértékben fennáll a kártevők megtelepedése. Ide tartoznak az idegenforgalmi szolgáltatással foglalkozó cégek, /szállodák, éttermek, kempingek/ egyéb tömegszállások, közétkeztetési helyek, élelmiszerellátó helyek stb.

A kártevők szerepe nem csak egészségügyi szempontból jelentős, hanem az általuk okozott tetemes gazdasági kártétel miatt is. Az ellenük való védekezésben nem csak az irtásuk jól felfogott érdek, hanem a megelőzés (prevenció), és az irtás során elért eredmény folyamatos fenntartása.

Ennek a feladatnak az elvégzéséhez nyújtanak segítséget jól képzett szakembereink, akiknek a hosszú évek alatt szerzett tapasztalata biztosíték a hatékony szakszerű munkavégzésre, a megfelelő technológia kiválasztására és alkalmazására. Hogy a folyamatos kihívásoknak (ISO, HACCP) még jobban meg tudjunk felelni, tagjai vagyunk a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának (MESZK), továbbá a Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének (MEGE). Így a megfelelő szakmai fórumokon és a szövetség által, folyamatosan tájékozódunk az újabb anyagokról, technikákról a kártevőirtás területén.

Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer alapján végzi munkáját az egészségügyi kártevőirtás területén, melyet a CERT-PLUS QUALITY Üzletviteli Tanácsadó és Minőségügyi Rendszereket Tanúsító Kft. tanúsított. A tanúsító okirat száma: CP-1701A.

Szolgáltatásunkat természetesen megfelelő garanciavállalás mellett végezzük, hogy lehetőleg minél elégedettebbek legyenek ügyfeleink. Ezt a feltételt a vállalási áralkunál, személyes megbeszélés során rögzítjük. De épületen belüli kártevőirtás esetén, ha a kezeléseket évi három illetve négy alkalommal végezzük, garanciavállalásunk a teljes tárgyévre kiterjed.