HETOX KFT.

KÁRTEVŐMENTESÍTŐ

Tel.: 06-20/971-51-81 Heves térség | 06-20/263-55-41 Eger térség | Mail: kartevo@outlook.hu


Munkavégzés

Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer alapján végzi munkáját az egészségügyi kártevőirtás területén, melyet a CERT-PLUS QUALITY Üzletviteli Tanácsadó és Minőségügyi Rendszereket Tanúsító Kft. tanúsított. A tanúsító okirat száma: CP-1701A.

Szolgáltatásunkat természetesen megfelelő garanciavállalás mellett végezzük, hogy lehetőleg minél elégedettebbek legyenek ügyfeleink. Ezt a feltételt a vállalási áralkunál, személyes megbeszélés során rögzítjük. De épületen belüli kártevőirtás esetén, ha a kezeléseket évi három illetve négy alkalommal végezzük, garanciavállalásunk a teljes tárgyévre kiterjed.

Munkánkat, főleg a vendéglátás területén, rugalmasan az ügyfél igényei szerinti, előre megbeszélt időpontban végezzük. Garanciális esetekben az ügyfél sürgősségéhez tartjuk magunkat, ami akár egy-két napon belüli kiszállás is lehet. Ezek teljesítéséhez partnereinkkel folyamatos kapcsolattartás lehetőségét kell biztosítanunk.

Személyes megbeszélés és helyszíni bejárás alapján teszünk ajánlatot évi két alkalommal történő rovar és rágcsálóirtásra az alábbi területeken és megosztásban: Épületen belüli rovar és egérirtást Polgármesteri Hivatal a Művelődési házzal, Általános Iskola, Napköziotthonos Óvoda, Orvosi Rendelők, Gyógyszertár.

Külső területen végzendő patkánymentesítés és mentesség fenntartás a csatornarendszerben valamint a felszínen az erősen frekventált helyeken (piac-, konyhakörnyéke stb.) Fentieken kívül még egyéb, a kártevőmentesítés fogalomkörébe tartozó feladatokat, melyeket komplex módon, de egyenként is a megelőzéstől a mentesítésen keresztül az utókezelésig a kártevőirtás minden munkafázisát elvégezzük.

Folyamatos ismétlődő munka esetén természetesen jelentős árengedményeket tudunk nyújtani, mely a személyes megbeszélés során kerül tisztázásra.

Technológia:

Rovarirtáshoz permetezéssel tartós méregmező képzés, valamint a konyhán és más a HACCP rendszerben működő területeken csótányirtó gél és mérgezett csalétekkel feltöltött etetőládák telepítése történik az egérirtáshoz. A csatornarendszerben paraffinos etetőkockák kihelyezése történik, melynek során festékes jelzést alkalmazunk a csatorna fedlapokon. A felszínen szintén etetőládák telepítése történik.

A munkavégzés során figyelmeztető táblák kihelyezésével híjuk fel a lakosság figyelmét az irtószer kihelyezésére és annak veszélyességére.